Hesabınızı silmek
Uygulamayı açmadan da hesabınızı buradan silebilirsiniz. Uygulamada aynı işlem Profil → Ayarlar → Hesabımı sil adımındadır.
Silme işlemi geri alınamaz ve şunları yapar:
- E-posta adresiniz ve şifre özetiniz kalıcı olarak silinir.
- Tüm oturumlarınız kapatılır.
- Hikâyeleriniz, yorumlarınız, takipleriniz ve başvuru formu cevaplarınız silinir.
- Profiliniz
silinmiş-kullanıcıolarak anonimleştirilir.
Devam etmek için hesabınızın e-posta adresini ve şifresini yazın.
Sözleşme sürümü 1.0.0